• Priser

  læs mere
 • Aktuelt

  -

  læs mere
 • Ferie & lukkedage

  læs mere
 • Brugeroprettelse

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

Læge Inger Højvig

Speciallæge i almen medicininger

1985: Medicinsk embedseksamen, Københavns Universitet
1985-1995: Ansættelser på Storkøbenhavnske sygehuse samt Roskilde Amtssygehus indenfor specialerne: Ortopædisk kirurgi, mave-tarmkirurgi, intern medicin, børnesygdomme, reumatologi, psykiatri og gynækologi.
1993: Speciallæge i almen medicin
1995: Alment praktiserende læge Hørsholm

Arbejder som praksiskoordinator for Hørsholm kommune. Aktiv i undervisning af personale og pårørende i Hørsholm kommune. Deltager i lægeforeningens videreuddannelse.

Om den “nye” klinik Lægehuset Højmosen, Højmose Vænge 8, Ådalsparken, der åbner 1. januar 2022.

Vi har i flere år været 3 læger på to lægekapaciteter, dvs en såkaldt delepraksis med læger på nedsat tid, hvor der kun må være ca. 3400 tilmeldte patienter, svarende til to fuldtidslæger.  Jeg har længe ønsket at være fuldtidspraktiserende læge, det optimerer kontinuiteten i forholdet til mine patienter og får mit arbejde i Hørsholm Kommune til at fungere bedre.  Og så har jeg en fantastisk familie, der bakker op om mit engagement i det arbejde, der for mig er en berigende livsstil.

Vi har været så heldige at kunne købe en naboklinik, således at hver af os tre læger kan få sin egen kapacitet med ca. 1700 patienter, samme antal  jeg  havde som alene-læge frem til 2005. Jeg bliver i  den nuværende lægeklinik Højmose Vænge 8 i Ådalsparken,  hvor jeg har arbejdet siden 1995, først som generationsskiftelæge sammen med dr. Bredesgaard i nr 23, så alene, så med en kollega og sidst med to delekollegaer i de nuværende lokaler.

Jeg erkender, at sundhedsarbejdet er blevet anderleders og mere personalekrævende end  tidligere, så I vil møde flere behandlere i den nye klinik. Der vil i det daglige være mig som ansvarlig læge, en erfaren speciallæge i almenmedicin,  Karen Colliander, når jeg er ude af huset, en uddannelseslæge, da det giver vigtig inspiration til lægearbejdet og  ikke mindst to dygtige sygeplejersker. Elisabeth H og Pernille Z.

Målet med denne udvidelse af personalet  og min  øgede tilstedeværelse i klinikken er, at det bliver lettere at komme igennem til os både på telefon og til konsultation.

I løbet 2022 kommer er en ny læge, der skal arbejde sammen med mig i Højmose Vænge.

Jeg glæder mig til fortsat at være en del af Ådalsparkens hverdag de næste mange år.

Nye telefonnumre og hjemmesider bliver annonceret i løbet af efteråret 2021.

venlig hilsen Inger Højvig

 

 

Konsultation Telefontid
Mandag 9-15.30 Mandag 8-9
Tirsdag 9-15.30 Tirsdag 8-9
Onsdag 9-15.30 Onsdag 8-9
Torsdag 9-15.30 Torsdag 8-9
Fredag klinikfri Fredag fri

 

Kursus: 12.-20.november 2021